Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Careul de dame:

Masaj erotic – relaxare si savoare maxima

Un salon masaj erotic este o oaza de relaxare, liniste, senzualitate, caldura, placere, o scapare din cotidian, din banalitate si monotonie. O sedinta de masaj erotic poate fi uneori biletul catre o insula a senzualitatii, a rafinamentului erotic, totul intr-o ambianta si un decor de neuitat. Masajul este o arta pe care numai anumite persoane, daruite de natura cu calitati speciale, stiu cu adevarat cum sa o puna in practica pentru a oferi relaxare totala. Tehnicile si metodele folosite intr-un salon de masaj erotic sunt deosebite, depasind limitele unui simplu masaj de relaxare. Masajul erotic se bazeaza pe atingeri care sa provoace anumite senzatii, anumiti fiori de placere care sa te duca pe culmile extazului.

Salon masaj erotic – evadare din cotidian

Daca te simti obosit, stresat, coplesit de problemele de zi cu zi, poate ca cel mai bun remediu care sa-ti readuca zambetul pe buze si relaxarea totala este o vizita la un salon masaj erotic. O ora de placeri erotice, senzuale, de incantari ale simturilor, de degustare a pasiunii iti poate schimba complet felul in care percepi lumea, te poate ajuta sa gasesti mult mai repede o solutie de rezolvare a problemelor cotidiene. Un salon masaj erotic iti pune la dispozitie unele din cele mai incantatoare reprezentante ale sexului frumos, cu experienta si cunoscatoare de tehnici si metode care te vor purta intr-o lume a placerilor trupesti cum n-ai crezut ca exista. Salonul masaj erotic Bucuresti, Q-Lady, este ceea ce cauti cand iti doresti o experienta de vis, alaturi de persoane de exceptie, intr-o atmosfera senzuala, calma si relaxanta.

Relaxare, Incitare, Erotism, Rafinament - totul pentru a oferi o relaxare intima la cele mai inalte standarde. Un adevarat salon de relaxare pune la dispozitia clientilor sai servicii de lux complete: pe langa frumoasele domnisoare, va puteti delecta cu cele mai fine bauturi si asculta muzica preferata. Va puteti relaxa si savura unul din multele tipuri de masaj practicate de domnisoarele noastre, calificate si avand cunostinte vaste in acest domeniu.

Experienta deplina: Nu orice salon de masaj erotic din Bucuresti iti poate oferi o experienta deplina, De aceea va invitam in salonul nostru pentru o relaxare totala in ambianta unica a decorului si personalului pus la dispozitie de QLady: locatie unica, servicii unice!

Ridicam masajul la rang de Arta, implinim fiecare fantezie!

Fiecare sedinta de masaj in salonul nostru este, datorita tehnicilor noastre, in acelasi timp un masaj terapeutic de relaxare, actionand cu efect anticelulitic.

Fotografii noi:

Reguli:

Respect :
Toate fetele si receptionera vor fi tratate cu respect, incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor.                                               mai mult