Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Careul de dame:

 

Salonul de masaj erotic QLady ofera mereu descrieri corecte ale fetelor.

Respect :
Toate fetele si receptionera vor fi tratate cu respect, incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor.

Nu vom tolera nici un comportament jignitor si nu vi se vor arata camerele sau fetele daca consideram ca va aflati sub influenta alcoolului sau altor substante.

Cu totii suntem oameni :
Intelegem ca in ciuda celor mai bune intentii, doar ocazional (si foarte rar) clientii s-ar putea sa nu fie satisfacuti de serviciile oferite. Toate fetele isi iau serviciul in serios si tin la reputatia lor. In inima lor ele doresc sa plecati cu o amintire frumoasa si sa reveniti cat mai curand!

 

Concluzie :
Daca ati fost multumit de serviciile de masaj erotic oferite de noi va rugam invitati si prietenii, daca dintr-un oarecare motiv nu ati fost multumit, va rugam trimiteti un email managerului la manager@qlady.ro.

 
 

Fotografii noi:

Reguli:

Respect :
Toate fetele si receptionera vor fi tratate cu respect, incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor.                                               mai mult